Vi trur at vin kan fortelje ei historie og at kvar flaske er ei unik oppleving, ei oppleving vi gjerne vil dele med deg.
Ta del i den historia kvar vinflaske kan fortelje, frå den unge og sprudlande til den meir subtile karakteren av moden vin.
Vi er stolte av å kunne gje vinen den tid den treng for å utvikle potensiale sitt for slik å kunne fortelje historia si på beste måte.
Dei siste åra har kjellaren vert administrert av Francesco Marzola. Francesco Marzola er vinnar av «Norges beste sommelier» i 2020 og «Skandinavias beste sommelier» i 2018. I dag er det tvillingparet Reidar & Robert som forvaltar kjellaren, som tidlegare «læregutar» av Francesco er kjellaren i gode hender.
Grunna den tid og omsorg lagra vin krev ber vi om at vinen blir bestilt minst eit døgn før den skal nytast.
Internasjonalt kjøkken basert på lokale råvarer, og eit av verdas beste og største vinkart.
Elysée er plassen for store mat- og vinopplevingar. Velg frå vår freistande a la carte-meny, eller hvis du ynskjer noko spesielt, ta kontakt for pris med og uten vinpakke inkludert.
Dersom de ynskjer å bestille vin fra det store kjellerkartet, må dette tingast på førehand. Du nyter dine måltid i Restaurant Elysée. Park Hotel Vossevangen har eit av verdas beste og største vinkart.
Me anbefaler alle som ynskjer å spise hjå oss til å booke bord på førehand
Vår hyggelege pianobar ligg midt i hotellet.
Set deg i ein god stol, slapp av med eit glas frå den velassorterte baren.
Levende musikk finner du i vår Pianobar kvar fredag og lørdag frå kl: 21:30
Ein særprega tog inspirert kafé med god stemning året rundt.
Uteservering om sommaren.
Vi tilbyr smårettar og forfriskningar.
Bli medlem i Lobbyen og nyt førmåner allerede fra første dag.
Gjelder kun for nye bestillinger ved tilknytning til The lobby.