FJORD-NORGES SNØPARADIS

Myrkdalen skianlegg på Vestlandet er det perfekte stedet for søken etter aktiv ferie året rundt. Det er et skianlegg så vel som et pudderparadis om vinteren – med familievennlige skiområder, varierte løyper og aktivitetsparker for enhver. Om sommer byr Myrkdalen på noe av det vakreste fjell- og fjordlandskapet, bygget for lek og mektige opplevelser.
Området, som er et av Europas mest snøsikre skiområder, byr på skiopplevelser for enhver smak. Det finnes opplevelser for de minste som trygt kan spenne på seg skiene for første gang med de lokale trollene Grebbe Hangur på Voss samt Mikkel og Mikkeline i Myrkdalen.

FAMILIEUTFLUKTER TIL SNØDEKTE FJELLTOPPER

Det finnes opplevelser for de mer erfarne, som kan suse ned mange alpinløypene, teste ferdighetene i den utfordrende aktivitetsparken eller gjøre oppdagelser off-piste i noen av Norges mest fantastiske vinterlandskap.
For familieutflukter på langrenn tilbyr området praktfulle turer til de snødekte fjelltoppene med utsikt over Norges vakreste fjorder. Turene vil garantert tilfredsstille både store og små, ettersom du er den første som lager spor i nyfallen puddersnø mens du skuer utover fjelltoppene og de skinnende fjordene.

SKIANLEGG MED 22 VARIERTE LØYPER OG 9 SKIHEISER

Anlegget har ni skiheiser: 2 seksseters ekspressheiser, 3 t-krok heiser, 3 skålheiser og et magisk teppe for de minste skikjørerne. De fleste løypene er brede og åpne – Myrkdalen er derfor det perfekte stedet for å lære å stå på ski. Trenger du å leie utstyr eller ønsker du et skikurs? Voss Resort Skiskole og Voss Resort Skiutleie tilbyr et bredt utvalg av produkter og aktiviteter.

DEDIKERT OMRÅDE FOR BARNA

I Myrkdalen kan barn og ungdom delta i skikonkurranser, aking, triksecamp, skieventyr og mye mer. Barneområdet har to skålheiser, et magisk teppe og fire varierte grønne løyper.

LANGRENN OG FJELLSKI

Nært skianlegget ligger preparerte langrennsløyper og herlig terreng for fjellskiturer. Liker du å kjøre off-piste oppfordrer vi deg til å benytte deg av vårt treningsområde for skredsøking.

SKIUTLEIE OG SKISKOLE

Myrkdalen Skiskole tilbyr privat- og gruppetimer for alle nivåer i alpint, snowboard, telemark, park, langrenn og sitski. Skiutleie finner du i butikken Myrkdalen Sport 1.

Dela med dig:
Parkvoss Insight Snoparadis