Colonialen@Park Vol.2

Me er så heldige at Andreas og heile Colonialen gjengen var så fornøgd i fjor at dei bestemte seg for å komme tilbake i år!

Dei har forandret på heile konseptet på resturanten i Kong Oscarsgate i Bergen, men denne kvelden kjem Andreas til å lage ein meny basert på det «gamle» konseptet: det blir ein 10 retters fine-dining med vinpakke.

Det blir første-mann-til-mølla med kun 30 ledige plasser.

Som alltid her er lista over viner, menyen kjem etter kvart. Eg kan garantere at med det kunnskapsnivået Andreas, Ken og Laila har vil dette bli ein spennande kveld!

Det blir i tillegg (håpar me) lansering av våre egne sider samme kveld.

 

Meny med viner:

– Amuse Bouche Edel sider “Cuvée Park” – Vår egen sider, laget av meg i samarbeid med Gjermund Åkre, med Charmat-methode (samme som prosecco) for alle første gong i Hardanger…

– Rett 1 Louis Michel Chablis Grand Cru «Grenouilles» 2006

– Rett 2 Domaine Huet Vouvray “Clos du Bourg” 2004

– Rett 3 F.X. Pichler Grüner Veltliner “Loibner Berg” Smaragd 2005

– Rett 4 Henschke “Julius” Riesling 2016

– Rett 5 Yves Cuilleron Condrieu “Les Chaillets” 2000

– Rett 6 Domaine Ramonet Grand Cru “Bienvenue Batârd-Montrachet” 2004

– Rett 7 Domaine Grivot Grand Cru “Clos de Vougeot” 2006

– Rett 8 Les Vins de Vienne “Sotanum” Syrah 2000

– Rett 9 Dr. Loosen Wehlener Sonnenhur Riesling Auslese 1992

– Rett 10 Rolly Gassman Muscat Moenchreber de Rorschwihr Selection des Grains Nobles 2003

 

Pris:

– Middag 2600,- per pers

– Enkeltrom 1100,-per pers per døgn

– Dobbeltrom 800,- per pers per døgn

 

For bestilling eller spørsmål, tar kontakt med francesco@parkvoss.no