Rotlaus 07.12.19

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets desidert mest omreisende og ettertraktede liveband.
Med stadig fler utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjendt for å gi alt på scenen og det å ha en helt spesiell kontakt med publikum. Disse gutta spiller for flere hundretusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert!!De fleste synger med fra første tone og det er kanskje ikkje så rart når bandet har en avspillingsfrekvens du neppe finner hos noen andre norskspråklige band.Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne.
En stor guttegjeng som alltid har det kjekt sammen, noe som vises på scenen.
Har en det ikkje kjekt sjøl, kan en ikkje vente publikum heller har det, sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug.

Bjørn Marius Øyehaug Vokal – Gitar
Simen M. Rebbestad Gitar – Kor
Simen Bjørdal Trommer
Vegard Hansen Trekkspill
Anders Maristuen Bass

Mat, musikk og vin – Voss à la France 26.10.19

Den virtuose kokken Anders Tveite frå Tveite Gard set saman ein meny som spegler både fortid og framtid. Nokre av rettane er henta frå hans bakgrunn frå (Michelin-)restaurantar i inn- og utland, og nokre rettar han har utvikla til sitt nye restaurantkonsept, som opnar i 2020. Kortreiste ingredienser og franske tilbredingsteknikkar går igjen i menyen. Sommelier Francesco Marzola bringer fram det beste i kokkekunsten med velsmakande og spanande viner som spegler Tveite sin matfilosofi.

Dei gourmetglade kan òg sjå fram til innhaldsrik og vidfemnande underhaldning under måltidet: Pianist, komponist og musikkformidlar Wolfgang Plagge kjem og sprer kunnskap, vellyd og humør!

MERK:
Billettar/påmelding til «Mat, musikk & vin» vil berre gå gjennom Park Hotel via telefon 56 53 10 00 eller epost til elysee@parkvoss.no

Vamp speler i Vossasalen Fredag 15.11.19

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 14 album og høstet mye heder og ære.

De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen . Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Vamp består av:
Øyvind Staveland: Fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill
Jan Toft: Vokal, gitar
Odin Staveland: Trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill
Stian Tønnesen: Gitarer, mandolin, tenorbanjo, kor
Kjetil Dalland: Bass, kor
Lars Eirik Støle: Orgel, prophet, trekkspill, kor

Sett av Fredag 15.11.19 og ta turen til Vossasalen.

Billetter får du kjøpt her https://www.ticketmaster.no/event/konsert-med-vamp-billetter/615235.

 

 

 

 

 

Champagne middag med A.R. Lenoble

Etablert i år 1920 i den lille landsby Damery i hjerte av Champagne, A.R Lenoble er en av de få produsenter som alltid har vært eid av samme familie.

I dag er det Anne og Antoine Malassagne som driver denne og som produserer Champagne i verdensklasse.

Vi får besøk av Christian Holthausen som er Export Sales Manger, og han kommer til å fortelle oss litt mer om disse fantastiske vinene.

Vi stiller opp med en 4 retters meny, kombinert med 6 viner fra Brut til Grand Cru.

 

Pris

Følgende meny:

Aperitiff: Brut Intense Non-Vintage

Forrett: Ceviche av kveite

Pairing: Brut Nature Non-Vintage

Entrè: Sopprisotto med syltet kantarell

Pairing: Premier Cru Blanc de Noirs Vintage 2012

Hovedrett: Svinfilet, skorsonnerot, faves, tomatconcassè og sherrysaus

Pairing: Grand Cru Blanc des Blancs Chouilly Vintage 2008
Grand Cru Cuvèe Gentilhomme Vintage 2006

Dessert: Jordbaer, sjokolade, rabarbra og grapefrukt

Pairing: Rose Terroirs Non-Vintage

4 retters middag med 6 glass champagne, Kr 1200,- per pers.

For info og bestilling ta kontakt med Francesco

francesco@parkvoss.no

vinbilde

Vasser i dyr vin på Voss

Lokalhotell med 80 000 flasker i kjelleren.

VOSS (Dagbladet): En jakt på sjelden vin er verd en reise.

Vi dro over fjellet og ned i en kjeller på Vossevangen.
Read More