Mat, Musikk og Vin

Orda velkomponert og eksklusivt er dei som best skildrar konseptet Mat, musikk & vin. Berre høyr: meisterkokk Kari Innerå og hennar eminente samarbeidspartnar, vinskribenten Merete Bø, presenterer eit lekkert samansett trerettars måltid, musikalsk vertar Arve Tellefsen og Sveinung Bjelland byr på utsøkt tonefølgje, og sist, men ikkje minst, hotellsjef Jan Bruse Andersen opnar dørene til ein av Europa sine mest innhaldsrike vinkjellarar, og serverer gjestene drykk frå øvste hylle. Alt ligg til rette for ein kveld med rein nyting på alle plan.

Påmelding

Legendarisk av Legendarisk

Til å feire at det er gått et år siden den første Legendarisk, da må vi feire skikkelig!
Lørdag 13. Oktober blir det som jeg kaller Legendarisk av Legendarisk; en utrolig eksklusiv vinsmaking til 8 personer, med venteliste til vi blir 16 personer.
Som alltid vi begynner i kjelleren med Champagne; deretter blir det smaking av 6 viner og så etterpå sosial-middag.
Viner er følgende:

– Krug Collection 1990

– Maison Jadot, Montrachet Grand Cru 1999

– Domaine Comte Lafon, Montrachet Grand Cru 1999

– Chateau Cheval Blanc 2001

– Dominus Estate, Dominus 1994

– Giacomo Conterno, Barolo “Monfortino” 2000

– Domaine de la Romanee-Conti, Grand Cru Romanee-Conti 2003

Prisen er folgende:
– Smaking + Middag 12500,-
– Smaking + Middag + Enkeltrom 13600,-
– Smaking + Middag + Dobbeltrom 13300,- per person

På grunn av den utrolig høy kvalitet av de viner som bir servert, vi krever forhåndsbetaling av arrangement, seneste en måned før smakingen.

Påmelding