Mat, Musikk og Vin

Orda velkomponert og eksklusivt er dei som best skildrar konseptet Mat, musikk & vin. Berre høyr: meisterkokk Kari Innerå og hennar eminente samarbeidspartnar, vinskribenten Merete Bø, presenterer eit lekkert samansett trerettars måltid, musikalsk vertar Arve Tellefsen og Sveinung Bjelland byr på utsøkt tonefølgje, og sist, men ikkje minst, hotellsjef Jan Bruse Andersen opnar dørene til ein av Europa sine mest innhaldsrike vinkjellarar, og serverer gjestene drykk frå øvste hylle. Alt ligg til rette for ein kveld med rein nyting på alle plan.

Påmelding

vinbilde

Storslagent på Voss

I en hotellkjeller på Voss ligger en av Norges største vinsamlinger. Så imponerende at den har skaffet innehaveren ry langt utenfor landegrensene.

Du har sikkert fått med deg at vesle Voss har mye å tilby verden. Alpine stjerner, ekstremsportaktiviteter, en jazzfestival og svidde sauehoder. Og det er sikkert en vossing som stadig minner deg på det, også. Om du ikke kjenner en selv, er det umulig å ikke støte på dem på fjernsynskjermen eller i radioen; de er overalt, og de vil ikke holde munn om bygdens fortreffeligheter. Men den, for noen, mest fortreffelige fortreffeligheten på Voss snakkes det av en eller annen grunn lite om. Den bare er der. Midt på Vossevangen, original godt gjemt i en kjølig hotellkjeller ligger en av Norges beste og største vinsamlinger.

Read More

vinbilde

Vasser i dyr vin på Voss

Lokalhotell med 80 000 flasker i kjelleren.

VOSS (Dagbladet): En jakt på sjelden vin er verd en reise.

Vi dro over fjellet og ned i en kjeller på Vossevangen.
Read More

vinmedieomtale

En av verdens beste vinkjellere

Park Hotel Vossevangen har en av verdens beste vinkjellere. Men et turist- og kongresspreget kjøkken sørger for at hotellet ikke havner blant verdens beste restauranter når det gjelder vinkartet.

Read More